Apartmaji na Hrvaškem

Si želite spočiti na enem od hrvaških otokov? Najeti apartma in preprosto uživati? Portal PSH vam lahko pomaga...

(0)
Vam je všeč ta razgled? Mir in tišina!
Iskanje apartmaja

Kje na hrvaških otokih najeti nastanitev?

Hrvaška ima več kot tisoč otokov, zato so možnosti in ponudba, ko iščete apartma ali zasebno nastanitev, resnično ogromne. Pa vendar, naseljenih je samo 66 otokov in mi vam ponujamo nekaj nasvetov za najem vile in apartmaja na nekaterih od priljubljenih otokov.

 

Otok HvarMesto Hvar je ena od najbolj priljubljenih destinacij na Jadranu, ki se ponaša z obilico apartmajev v starem delu mesta, pa tudi z nekaj vilami na obali, medtem ko lahko bolj sproščujočo možnost nastanitve najdete v neposredni bližini mesta na Palmižani, ki je dostopna z vodnim taksijem. Stari Grad je najstarejše mesto na Hrvaškem, v katerem vas čakajo številni prenovljeni apartmaji v zgodovinskem starem delu mesta, Jelsa pa ponuja apartmaje z razgledom na čudovito luko in stari del mesta. Obiščite tudi naselje Sveta Nedjelja, najdite in rezervirajte apartma v »deželi vina«, v vasi Zlatan Otok.

 

Otok Brač. Na otoku, ki je Beli hiši »podaril« nekaj svojega marmorja, boste našli veliko kamnitih vil, vendar je najem apartmaja še vedno najbolj priljubljena izbira zasebne nastanitve na otoku Brač. V najbolj priljubljenem kraju Bol boste našli veliko nastanitvenih možnosti, medtem ko tudi druga naselja, kot sta Milna in Supetar, ponujajo veliko možnosti zasebnih nastanitev.

 

Otok Korčula. Na otoku, ki je znan tudi kot »mini Dubrovnik«, seznam krasno prenovljenih apartmajev v starem delu mesta še naprej raste, najem takšnih objektov pa velja za prav posebno doživetje. Razmislite tudi o najemu apartmaja v drugih krajih, kot sta Blato v središču otoka, in Vela Luka, ki je, med drugim, znana tudi po najbolj zanimivih jamah v regiji.

 

Otok Mljet. Večina ljudi, ki svojo nastanitev rezervira na otoku Mljet, katerega polovico predstavlja spektakularen narodni park, išče mir in tišino. Neoviran dostop do razkošnih zalivov in vseprisotna narava vam ob odlični zasebni nastanitvi v naseljih, kot so Babino PoljeOkukljePomena ter Prožura, zagotavljata popolne počitnice.

 

 

Otoka Šolta in Vis. Manj obiskana kot bolj priljubljeni sosednji otoki, kot sta otoka Hvar in Brač, sestavljata otoka Šolta in Vis kvartet otokov, ki se nahajajo pred Splitom. Oba imata bogato kamnito tradicijo, tukaj pa boste našli tudi nekaj vrhunsko prenovljenih kamnitih vil, ki jih lahko najamete. V ponudbi otokov so seveda tudi zasebni apartmaji (novi in tradicionalni).

 

 

Otok Čiovo. Čiovo, ki se nahaja nedaleč od letališča Split in s katerega vas od Trogirja loči samo kratek most, je priljubljena destinacija ter hkrati tudi otok, ki je pred približno desetimi leti doživel eksplozijo gradnje stanovanj (apartmajev). Najem kamnitih vil bo tukaj nekoliko večji izziv, če pa vas zanimajo novozgrajeni apartmaji, jih poiščite v naseljih, kot so Okrug DonjiOkrug Gornji in Slatine.

 

Otoki Krk, Lošinj, Rab in Pag. Otoki so na Hrvaškem izjemno priljubljeni, in na otokih, kot so Krk, Lošinj, Rab ter Pag, lahko najdete niz možnosti zasebnih nastanitev. Apartmaje in vile poiščite v naslednjih krajih: Novalja, Stara Novalja, Povljana (Pag), Mali Lošinj, Veli Lošinj, Nerezine (Lošinj), Krk, Malinska, Vrbnik, Omišalj (Krk), Lopar in Rab (Rab).

    

 

Ko iščete zasebno nastanitev na Hrvaškem, vam bo na vsakem koraku pomagala ekipa PSH Hrvaška. Oglejte si našo izbiro in nam sporočite, če vam lahko kako pomagamo.  

PREMIUM APARTMAJI

Vila LIRA, Viganj - Pelješac
Vila LIRA, Viganj - Pelješac
Apartmaji Ivišić - Pakoštane
Apartmaji Ivišić - Pakoštane
Vila Hašimović, Vodice
Vila Hašimović, Vodice
Villa Šjor - Primošten
Villa Šjor - Primošten
Villa STINA - Seget Vranjica
Villa STINA - Seget Vranjica