Apartmaji na Hrvaškem

Apartmaji na otoku Korčula, regija Dubrovnik. Nastanitev za najem apartmaji Hrvaška PSH.

(0)
Otok Korčula
Iskanje apartmaja

Apartmaji Otok Korčula

Za mnoge obiskovalce, Korčula je najlepši otokov Dalmacije, in ponuja zavidljivo raznolikost zgodovine, tradicije, kulinarike, narave in plaž.

 

Na vrhu seznama seveda je omamljanje Korčula Town, eden izmed najbolje ohranjenih starih mest na obali, in da ne bo trajalo dolgo, da boste ugotovili, da je bil določen popotnik imenovan Marko Polo rojen tukaj. Obiščite svojo hišo in uživajte v razgledu, ki mu je dal tako Wanderlust.

 

Korčula je otok vina in njenih dveh najbolj znanih belci, Pošip in Grk, pritegniti večjo mednarodno pozornost. Grk je zrasla le na peščenih tleh Lumbarda (ne uživajo kopanje v morju te idilične vasice), medtem ko je srce Pošip zemljišč je Cara v središču otoka.

 

Vela Luka na zahodni vrh se nahaja na eni izmed najbolj impresivnih jam v regiji, pri čemer je ena strokovnjaki iz Univerze Oxford izkopano in je tudi pomembno stično točko za katamarane v mestih, kot so Hvar in Split. Korčula Mesto je povezano tudi s trajektom na Orebiću na polotoku Pelješac, v nadaljnje potovanje v Dubrovnik.

 

Korčula je zelo zelen otok z zelo sproščen ritem, in obstaja več brezčasno vasi v hribih, kjer se lahko resnično dobili občutek Mediterana, kot je nekoč bil. Prav tako je otok z zelo ponosni tradicijo, in ne zamudite priložnosti za ogled neverjetno Korčula meč plesalce, če imate možnost.

 

Privatna namestitev na otoku Korčula

Obstaja veliko zasebnih nastanitvenih možnosti na Korčuli, in tukaj na PSH Hrvaškem, smo sestavili pestro izbiro vil, apartmajev in drugih zasebnih namestitev, da vam omogočajo, da bi našli idealno počitnice doma to poletje.

Vaš PSH - Vaša najpreprostejša pot za iskanje apartmaja na otoku Korčula!

SPONZORIRANI OGLASI V REGIJI

na otoku Korčula apartmaji

zasebna nastanitev Otok Korčula | apartmaji | sobe | počitniške hiše na otoku Korčula

Trenutno ni objektov na otoku Korčula. Uporabite lahko iskalnik za iskanje nastanitve v okolici.


Zakaj za svoj dopust izbrati Hrvaško?

Boste svoj letošnji dopust preživeli na Hrvaškem? Iščete miren in tih kraj za svoj naslednji dopust? Potem preberite naš članek Odkrijte Hrvaško. Vas zanima, katere otoke preprosto morate obiskati? Hrvaška je v zadnjih letih postala turistična senzacija in vedno več turistov svoj dopust preživlja na Hrvaškem in na njenih več kot 1000 otokih, dih jemajoči obali in v očarljivih mestih.

Vas zanima, katere kraje na Hrvaškem se splača obiskati? Obiščite mesta, kot so Split, Dubrovnik, Zagreb ali Zadar, ki je bil leta 2016 razglašen za najboljšo evropsko destinacijo. Seznam čudovitih mest in krajev je neskončen.

Katere plaže na Hrvaškem so najlepše? Zlatni Rat na Braču, Sakarun na Dugem otoku in Stiniva na Visu, ki je bila leta 2016 razglašena za najboljšo evropsko plažo, je samo nekaj prečudovitih plaž, ki jih boste našli na Hrvaškem.

Vas zanima kolesarjenje na Hrvaškem? Na portalu PSH Hrvaška vam lahko odgovorimo na vsa ta vprašanja in vam pomagamo poiskati najboljšo zasebno nastanitev za dopust na otoku Korčula.

PREMIUM APARTMAJI

Vila LIRA, Viganj - Pelješac
Vila LIRA, Viganj - Pelješac
Apartmaji Ivišić - Pakoštane
Apartmaji Ivišić - Pakoštane
Vila Hašimović, Vodice
Vila Hašimović, Vodice
Villa STINA - Seget Vranjica
Villa STINA - Seget Vranjica
Villa Šjor - Primošten
Villa Šjor - Primošten