Apartmaji na Hrvaškem

Bi radi svoj naslednji dopust preživeli na Hrvaškem, pa niste prepričani, katero destinacijo izbrati? Potem ste prišli na pravo mesto … Preizkusite prvi iskalnik DESTINACIJ na Hrvaškem!

(0)
Katera destinacija na Hrvaškem je popolna zame?

#KATERA DESTINACIJA NA HRVAŠKEM JE POPOLNA ZAME?

To je testna različica iskalnika in podatke o posameznih destinacijah še vedno vnašamo. Hvala za vaše razumevanje.

 

Katera destinacija na Hrvaškem je popolna zame?

Ker smo si zgornje vprašanje tudi sami zastavili velikokrat, smo ustvarili iskalnik destinacij, (verjetno) prvi na Hrvaškem, s katerim vam poleg kakovostnih zasebnih nastanitev za najem ponujamo tudi možnost filtriranja lokacij po lastnih kriterijih.

 

Hrvaška je popolna destinacija za vaš dopust, znanih turističnih krajev pa je toliko, da je včasih izbrati pravega precej težko. Kam se odpraviti na morje naslednje poletje? Katero destinacijo izbrati na kopnem (v notranjosti) ali na otokih? Kako najti »tisto pravo« destinacijo, ki bo ustrezala vam in vašim najdražjim? Ne glede na to, ali iščete kraj na kopnem ali otoku, morda kraj za mirnejši dopust in zalivček brez prevelike gneče, robinzonski ali podeželski turizem, dopust v naravi in med zelenjem ali pa svetovno znane destinacije ... Hrvaška ima vse našteto, le raziskati jo morate!

 

Kako deluje iskalnik?

Iskalnik je zasnovan tako, da lahko iščete kraje po določenih kriterijih: na otoku, posebne »mirnejše« destinacije (odkrijte Hrvaško), dopust v gorah (za zimovanje), filtriranje po vrstah plaže, športnih možnostih, ki jih ponujajo v tem kraju ali bližnji okolici, in po določenih dodatnih vsebinah/storitvah najema na posamezni lokaciji.

 

  1. V iskalniku označite eno ali več možnosti za filtriranje
  2. Po vsaki izbrani možnosti sistem filtrira in prikaže lokacije glede na izbrane kriterije
  3. Ko se vam po 2. koraku prikaže seznam destinacij, lahko filter vedno spremenite v skladu z želenimi kriteriji
  4. Filter lahko prekličete s klikom gumba PREKLIČI FILTER, ki se po izbiri prvega kriterija prikaže na dnu iskalnika

 

In to je to ... V samo nekaj korakih lahko najdete pravo destinacijo za vaš naslednji dopust na Hrvaškem.

 

 

OPOMBA
Filter je informativnega značaja. Ne odgovarjamo za (morebitno) netočnost informacij pri filtriranju destinacij. Informacije smo zbirali več mesecev iz več zanesljivih virov, ker pa se lahko vsebina vedno hitro spremeni, vam svetujemo, da pred izbiro destinacije še enkrat preverite informacije, ki so vam pomembne.

Sodelavci portala PSH Hrvaška se bomo potrudili posodobiti informacije vsako leto za vsako navedeno destinacijo, da bi bile te čim točnejše.