Apartmaji na Hrvaškem

Apartmaji v Kvarnerju. Nastanitev za najem apartmaji Hrvaška PSH.

(0)
Kvarner
Iskanje apartmaja

Apartmaji Kvarner

Regija Kvarner je, zahvaljujoč britanskemu kralju, dom naturizma, njene izjemne naravne lepote pa so uvrščene na UNESCOV seznam svetovne kulturne dediščine. Je regija, ki še vedno ne dosega toliko pozornosti kot Istra ali Dalmacija, vendar obstajajo za njen obisk številni razlogi.

 

Ko sta se kralj Edward in gospa Simpson hotela po kosilu na medenih tednih na otoku Rab kopati gola, si nista mogla niti predstavljati, kakšen trend bosta sprožila, saj je FKK-turizem danes ena od glavnih hrvaških turističnih panog.

 

Rab je prvi v nizu otokov v regiji, ki je s kopnim povezan s hidroplanom, dnevni leti proti Splitu pa so eni od najsijajnejših panoramskih letov na svetu. Drugi otoki v regiji so Cres (naravni rezervat), Krk in Mali Lošinj.

 

Dragulj notranjosti Kvarnerja so nedvomno Plitvička jezera, ki so zaradi svojih dih jemajočih jezer, slapov in mikro klime ter destinacij, ki jih obišče več kot milijon obiskovalec letno, na seznamu UNESCOVE svetovne dediščine. Obisk Plitvic je spektakularen v katerem koli letnem času, saj vsak letni čas predstavi Plitvice, ovite v povsem drugačno in prav posebno čarovnijo.

 

Reka je sodobno industrijsko mesto, njena ponosna tradicija prevozništva pa se kaže v dejstvu, da je tudi dom državnega trajektnega podjetja Jadrolinije, sama luka pa je uspešno vozlišče aktivnosti. V bližini Reke boste našli še Opatijo, mesto, katerega zbledele vile vas bodo vrnile v drugo stoletje in ponudile prečudovito nasprotje aktivnemu pristaniškemu mestu.

 

Na kopnem delu Kvarnerja lahko najdete stara mesta, plaže in majhne ribiške vasice, kot so LovranCrikvenica in Karlobag, ki so priljubljene predvsem v poletnih mesecih. Če pa iščete zabavo, brž odpotujte v Novaljo na otoku Pag.

 

Zasebna nastanitev na Kvarnerju

V tako raznoliki regiji je izbira možnosti za najem zasebne nastanitve resnično bogata, ponudba portala PSH Hrvaška pa vključuje počitniške hiše, vile in sodobne apartmaje, ki bodo zadovoljili vsak okus. Ne glede na to, ali iščete nastanitev na obali, v notranjosti ali otokih, kot so Lošinj, Cres, Krk ali Rab, boste na naši spletni strani gotovo našli objekt zase.

Vaš PSH - Vaša najpreprostejša pot za iskanje apartmaja v regiji Kvarner!

SPONZORIRANI OGLASI V REGIJI

Apartmaji Palma ob morju

Apartmaji Palma so neposredno zraven morja 10 m - v prvi vrsti ob morju, n...

Apartmaji ADRIA, Novi Vinodolski

Popolnoma opremljeni apartmaji v stanovanjski hiši s svojimi ločeni...

TRENUTNO IZBRANA REGIJA NI NA ZEMLJEVIDU

PREMIUM APARTMAJI

Vila LIRA, Viganj - Pelješac
Vila LIRA, Viganj - Pelješac
Apartmaji Ivišić - Pakoštane
Apartmaji Ivišić - Pakoštane
Vila Hašimović, Vodice
Vila Hašimović, Vodice
Villa STINA - Seget Vranjica
Villa STINA - Seget Vranjica
Villa Šjor - Primošten
Villa Šjor - Primošten