Apartmaji na Hrvaškem

Apartmaji v okolici Dubrovnika. Nastanitev za najem PSH Hrvaška.

(0)
Regija Dubrovnik
Iskanje apartmaja

Apartmaji Regija Dubrovnik

S svojo bogato zgodovino, nepremagljivim obzidjem in vzdevkom biser Jadrana je Dubrovnik pravi mali čudež UNESCOVEGA seznama svetovne kulturne dediščine ter hkrati destinacija številka ena v istoimenski regiji. Poleg Dubrovnika vam najjužnejši del Hrvaške ponuja še veliko drugega, česar ne smete zamuditi.

 

Tukaj boste našli otoke z bogato zgodovino in tradicijo. Obiščite rojstni kraj Marka Pola v vrhunsko ohranjenem starem delu mesta Korčula in poskusite najti odgovor na vprašanje brez odgovora: Zakaj je Marko Polo zapustil tako prečudovit otok? Spijte kozarec znanih belih korčulskih vin grk in pošip. Prepustite se čudežni naravni otoka Mljet, katerega polovico danes predstavlja narodni park. Na oddaljeni otok Lastovo, ki je znan po svoji lepoti in edinstveni tradiciji, se ne odpravi veliko turistov, kar se bo letos poleti z uvedbo hidroplana s kopnega verjetno spremenilo.

 

Polotok Pelješac predstavlja vrata do Korčule in je hkrati ena od najpomembnejših vinskih regij na Hrvaškem. Tukaj najdete sorto plavac mali (plemenita dalmatinska sorta), toplo pa vam priporočamo tudi obisk kakšnega od tukajšnjih vinogradov. Priljubljene destinacije tega območja so OrebićTrpanjŽuljana in Trstenik.

 

Čuvaj vhoda v Pelješac je Ston, katerega neverjetni zid je pravzaprav drugi po velikosti na svetu, takoj za Kitajskim zidom. To je kraj ostrig, udeležba na prazniku ostrig v Malem Stonu pa je obvezna točka na vašem seznamu, preden nadaljujete na naslednjo - raziskovanje fascinantne zgodovine mesta soli. Južno od Dubrovnika se nahaja območje Konavlje, ki se razteza ob meji s Črno goro, pa tudi lepo mesto Cavtat, ki ga krasita bogata dediščina in prečudovit zaliv in ki je hkrati tudi eden od glavnih razlogov za obisk tega območja.

 

Avtocesta danes pelje do Ploč, kar znatno olajša dostop z avtomobilom, številni turisti pa se odločijo za pot skozi Metković in si tako sproti privoščijo še enodnevni izlet v Mostar.

 

Zasebna nastanitev v regiji Dubrovnik

Portal PSH Hrvaška ponuja bogato izbiro zasebne nastanitve na dubrovniškem območju, ki bo zadovoljila vse vaše potrebe. Oglejte si našo podatkovno bazo za najem počitniške hišezasebne vile ali luksuznega apartmaja za vaše popolne poletne počitnice.

Vaš PSH - Vaša najpreprostejša pot za iskanje apartmaja v regiji Dubrovnik (okolica Dubrovnika)!

SPONZORIRANI OGLASI V REGIJI

Vila Micika - Najem sobe - Dubrovnik

Villa Micika je majhen prijeten hotel odprt v vse leto in se nahaja v Lapa...

TRENUTNO IZBRANA REGIJA NI NA ZEMLJEVIDU

PREMIUM APARTMAJI

Villa STINA - Seget Vranjica
Villa STINA - Seget Vranjica
Casa Delphia, Istra - Šegotići
Casa Delphia, Istra - Šegotići
Villa NIKA - Otok Čiovo
Villa NIKA - Otok Čiovo
Apartmaji Ivišić - Pakoštane
Apartmaji Ivišić - Pakoštane
Villa Šjor - Primošten
Villa Šjor - Primošten
Vila LIRA, Viganj - Pelješac
Vila LIRA, Viganj - Pelješac
Studio 2+1 Marijana, Zadar
Studio 2+1 Marijana, Zadar
Hiša na plaži Diam, Rogoznica
Hiša na plaži Diam, Rogoznica
Apartmaji Jakić - Tučepi
Apartmaji Jakić - Tučepi