Apartmaji na Hrvaškem

Apartmaji v južni Dalmaciji (Split in okolica). Nastanitev za najem apartmaji Hrvaška PSH.

(0)
Regija Split
Iskanje apartmaja

Apartmaji Regija Split

Ali obstaja destinacija, ki bi bila bolj božanska ali raznovrstnejša kot južna Dalmacija?

 

Otoki? Izberite najbolj sončen otok v Evropi, otok Hvar ali pa otok Brač in njegovo neverjetno plažo Zlatni rat na Bolu, katerega kamen krasi Belo Hišo. Morda raje otok Vis, z njegovo bogato zgodovino britanske vojske, ki je prav tako rojstni kraj kriketa v celinski Evropi? Kaj pravite na brezčasno Šolto, olive in med ter pomemben del zgodbe o izvoru sorte zinfandel (vrsta vinske sorte)?

 

Ste željni kulture? Izberite eno od znamenitosti, ki so na UNESCOVEM seznamu svetovne kulturne dediščine, od Dioklecijanove palače v Splitu, starega mestnega jedra Trogirja do polja v Starem Gradu na Hvaru, ki sega v leto 384 pred našim štetjem, leto prihoda starih Grkov. Ena od najpomembnejših nematerialnih dediščin regije je neverjetna Alka, viteški turnir v Sinju, ki letos slavi 300 let.

 

Plaže? Kje začeti? Vsak otok se ponaša s svojimi spektakularnimi plažami - peščene, prodnate, skalnate, družinam prijazne, romantične in naturistične (nudistične) plaže. Težko pa bo »premagati« dolgo plažo na Makarski rivieri, na kateri vam toplo priporočamo plažo v Tučepih, dolgo približno 4 km.

 

Narava in dogodivščine? Dalmatinsko zaledje je ena od najvznemirljivejših in najmanj odkritih regij v Evropi, pustolovščin željni turisti pa tukaj lahko uživajo v rekah, jezerih, planinah in ravninah in prav nihče med nami ne dvomi, da jih bo navdušila reka Cetina - vir vsega življenja, in reka, ki jo je največji turistični vodnik na svetu Lonely Planet uvrstil med 40 najboljših doživetij v celotni Evropi.

 

V srcu južne Dalmacije boste našli tudi glavno mesto Dalmacije. Split, nekoč znan kot »prehodna točka« na poti do otokov, je danes znan kot destinacija, ki jo preprosto morate obiskati, ko ste na Hrvaškem. Turisti so končno začeli raziskovati tudi kaj drugega kot palače in pristanišča, njegova ponudba, ki združuje kombinacijo kulture, dejavnosti, gastronomije in sprehajališča ob obali pa je zagotovilo, da je danes znano kot eno najprivlačnejših mest na svetu.

 

Zasebna nastanitev v južni Dalmaciji

Kot se od tako neverjetne turistične regije tudi pričakuje, najdete v južni Dalmaciji bogato ponudbo kakovostne zasebne nastanitve, ki bo zadovoljila vaše želje, ne glede na to, ali iščete zasebno vilo v bližini plaže ali luksuzni apartma v središču dogajanja. Preprosto preglejte bazo portala PSH Hrvaška in poiščite apartma ali počitniško hišo, ki bo ustrezala vašim potrebam in željam.

Vaš PSH - Vaša najpreprostejša pot za iskanje apartmaja v regiji Split (južna Dalmacija)!

SPONZORIRANI OGLASI V REGIJI

Apartmaji Meri, Igrane

Villa (apartmaji ob morju), ki se nahaja v majhni vasici, le 5 metrov od p...

Villa ANA, Živogošće

Villa Ana (nastanitev v Živogošće), standard ponuja udobno namestitev za s...

Apartmaji VERA (Pisak)

Iščete namestitev s pogledom na morje in portoroški stanovan...

Apartmaji Oklopčić - Čiovo

Dobrodošli na Apartmaji Oklopčić! Apartmaji so v Okrug Gornji na ot...

TRENUTNO IZBRANA REGIJA NI NA ZEMLJEVIDU

PREMIUM APARTMAJI

Vila LIRA, Viganj - Pelješac
Vila LIRA, Viganj - Pelješac
Apartmaji Ivišić - Pakoštane
Apartmaji Ivišić - Pakoštane
Vila Hašimović, Vodice
Vila Hašimović, Vodice
Villa STINA - Seget Vranjica
Villa STINA - Seget Vranjica
Villa Šjor - Primošten
Villa Šjor - Primošten