Apartmaji na Hrvaškem

Apartmaji v Slavoniji in Baranji, celinska Hrvaška. Nastanitev za najem apartmaji Hrvaška PSH.

(0)
Slavonija in Baranja
Iskanje apartmaja

Apartmaji Slavonija in Baranja

Zasebna nastanitev Slavonija i Baranja. Če iščete ugodno nastanitev na Hrvaškem, vam portal PSH Hrvaška ponuja seznam objektov v mestu Slavonija in Baranja. Apartmaji v Slavoniji in Baranji (celinska Hrvaška).

Zasebna namestitev na Hrvaškem lahko najdete z uporabo iskalno polje ali neposredno z navigacijo skozi regijo oziroma kraj.

Povpraševanje glede prostega termina za nastanitev Slavonija i Baranja pošljite preko obrazca za stik, ki se vam odpre, če kliknete na »Stopi v stik z lastnikom« na posameznem oglasu. Za vse podrobnosti glede rezervacije se boste dogovorili z lastnikom posameznega objekta, brez kakršnih koli agencijskih provizij.

Spremljajte nas na Facebooku za vse novice in preberite članke O Hrvaški in turizma.

Vaš PSH - Vaša najpreprostejša pot za iskanje apartmaja Slavonija i Baranja!

SPONZORIRANI OGLASI V REGIJI

Slavonija i Baranja apartmaji

zasebna nastanitev Slavonija in Baranja | apartmaji | sobe | počitniške hiše Slavonija i Baranja

Eco gospodarstvo ORLOV

Iščete kaj posebnega? Zbudite se pesem ptic.

Eco-gospodarstvo "Orlov put" se nahaja le nekaj kilometrov iz Osijeka, na obrobju Kopački rit in v bližini Kopačevo. Na naši kmetiji za namen ekološkega turizma je postavil prvo leseno eko hišo na Hrvaškem, zgrajeno ...

plaža: m | center: 500 m

  • Nastanitvene enote:
S2(b), S2(a)

Zakaj za svoj dopust izbrati Hrvaško?

Boste svoj letošnji dopust preživeli na Hrvaškem? Iščete miren in tih kraj za svoj naslednji dopust? Potem preberite naš članek Odkrijte Hrvaško. Vas zanima, katere otoke preprosto morate obiskati? Hrvaška je v zadnjih letih postala turistična senzacija in vedno več turistov svoj dopust preživlja na Hrvaškem in na njenih več kot 1000 otokih, dih jemajoči obali in v očarljivih mestih.

Vas zanima, katere kraje na Hrvaškem se splača obiskati? Obiščite mesta, kot so Split, Dubrovnik, Zagreb ali Zadar, ki je bil leta 2016 razglašen za najboljšo evropsko destinacijo. Seznam čudovitih mest in krajev je neskončen.

Katere plaže na Hrvaškem so najlepše? Zlatni Rat na Braču, Sakarun na Dugem otoku in Stiniva na Visu, ki je bila leta 2016 razglašena za najboljšo evropsko plažo, je samo nekaj prečudovitih plaž, ki jih boste našli na Hrvaškem.

Vas zanima kolesarjenje na Hrvaškem? Na portalu PSH Hrvaška vam lahko odgovorimo na vsa ta vprašanja in vam pomagamo poiskati najboljšo zasebno nastanitev za dopust Slavonija i Baranja.

PREMIUM APARTMAJI

Vila LIRA, Viganj - Pelješac
Vila LIRA, Viganj - Pelješac
Apartmaji Ivišić - Pakoštane
Apartmaji Ivišić - Pakoštane
Vila Hašimović, Vodice
Vila Hašimović, Vodice
Villa STINA - Seget Vranjica
Villa STINA - Seget Vranjica
Villa Šjor - Primošten
Villa Šjor - Primošten