Apartmaji na Hrvaškem

Apartmaji v Slavoniji in Baranji, celinska Hrvaška. Nastanitev za najem PSH Hrvaška.

(0)
Slavonija in Baranja
Iskanje apartmaja

Apartmaji Slavonija in Baranja

Zasebna nastanitev v Slavoniji in Baranji. Če iščete ugodno nastanitev na Hrvaškem, vam portal PSH Hrvaška ponuja seznam objektov v mestu Slavonija in Baranja. Apartmaji v Slavoniji in Baranji (celinska Hrvaška).

Zasebna namestitev na Hrvaškem lahko najdete z uporabo iskalno polje ali neposredno z navigacijo skozi regijo oziroma kraj.

Povpraševanje glede prostega termina za nastanitev v Slavoniji in Baranji pošljite preko obrazca za stik, ki se vam odpre, če kliknete na »Stopi v stik z lastnikom« na posameznem oglasu. Za vse podrobnosti glede rezervacije se boste dogovorili z lastnikom posameznega objekta, brez kakršnih koli agencijskih provizij.

Spremljajte nas na Facebooku za vse novice in preberite članke O Hrvaški in turizma.

Vaš PSH - Vaša najpreprostejša pot za iskanje apartmaja v Slavoniji in Baranji!

SPONZORIRANI OGLASI V REGIJI

Apartmaji v Slavoniji in Baranji

zasebna nastanitev Slavonija in Baranja | apartmaji | sobe | počitniške hiše v Slavoniji in Baranji

Apartma Konjarik, Slavonija

Apartma Konjarik v Đakovu - kombinacija tradicije in razkošje

Đakovo, bo mesto v osrčju Slavonije vas bo navdušila s svojo lepoto, šarmom in lepi art nouveau arhitekture. Zapuščina škofa Strosmmayer zapustil priča danes, da Đakovo eden vodilnih kulturnih pomembnih mest na Hrva&...

plaža: 0 m | center: 10 m

  • Nastanitvene enote:
A8+2(a), A2+2(a)

Eco gospodarstvo ORLOV

Iščete kaj posebnega? Zbudite se pesem ptic.

Eco-gospodarstvo "Orlov put" se nahaja le nekaj kilometrov iz Osijeka, na obrobju Kopački rit in v bližini Kopačevo. Na naši kmetiji za namen ekološkega turizma je postavil prvo leseno eko hišo na Hrvaškem, zgrajeno ...

plaža: m | center: 500 m

  • Nastanitvene enote:
S2(b), S2(a)

Zakaj za svoj dopust izbrati Hrvaško?

Boste svoj letošnji dopust preživeli na Hrvaškem? Iščete miren in tih kraj za svoj naslednji dopust? Potem preberite naš članek Odkrijte Hrvaško. Vas zanima, katere otoke preprosto morate obiskati? Hrvaška je v zadnjih letih postala turistična senzacija in vedno več turistov svoj dopust preživlja na Hrvaškem in na njenih več kot 1000 otokih, dih jemajoči obali in v očarljivih mestih.

Vas zanima, katere kraje na Hrvaškem se splača obiskati? Obiščite mesta, kot so Split, Dubrovnik, Zagreb ali Zadar, ki je bil leta 2016 razglašen za najboljšo evropsko destinacijo. Seznam čudovitih mest in krajev je neskončen.

Katere plaže na Hrvaškem so najlepše? Zlatni Rat na Braču, Sakarun na Dugem otoku in Stiniva na Visu, ki je bila leta 2016 razglašena za najboljšo evropsko plažo, je samo nekaj prečudovitih plaž, ki jih boste našli na Hrvaškem.

Vas zanima kolesarjenje na Hrvaškem? Na portalu PSH Hrvaška vam lahko odgovorimo na vsa ta vprašanja in vam pomagamo poiskati najboljšo zasebno nastanitev za dopust v Slavoniji in Baranji.

PREMIUM APARTMAJI

Villa STINA - Seget Vranjica
Villa STINA - Seget Vranjica
Casa Delphia, Istra - Šegotići
Casa Delphia, Istra - Šegotići
Villa NIKA - Otok Čiovo
Villa NIKA - Otok Čiovo
Apartmaji Ivišić - Pakoštane
Apartmaji Ivišić - Pakoštane
Villa Šjor - Primošten
Villa Šjor - Primošten
Vila LIRA, Viganj - Pelješac
Vila LIRA, Viganj - Pelješac
Studio 2+1 Marijana, Zadar
Studio 2+1 Marijana, Zadar
Hiša na plaži Diam, Rogoznica
Hiša na plaži Diam, Rogoznica
Apartmaji Jakić - Tučepi
Apartmaji Jakić - Tučepi